Nyelviskola

Képgaléria

Referencia PDF Nyomtatás E-mail

"2007-ben érettségiztem Baktalórántházán. A szomszédomtól hallottam az iskoláról, aki szintén itt végzett. Én egy dolgozó, mellékállást is vállaló, kétgyermekes családapa vagyok. Így kezdtem hozzá a gimnázium elvégzéséhez.

Meg kell mondanom, tartottam az egésztől, de örömmel tapasztaltam, hogy egy korrekt csapat fogadott és tájékoztatott a teljes oktatási rendről. Hamar kiderült számomra, hogy egy családias légkörű iskolába kerültem, ahol figyelembe veszik, hogy az embernek már más kötelezettségei is vannak, nemcsak a tanulás. Vizsgáink alatt szigorúan megkövetelték az előírt anyagot, de nagy rugalmassággal kezelték ezek időpontjait. Ez óriási előnyt jelent annak, aki munkaidőhöz van kötve. Nagyon tetszett az a lehetőség - úgy gondolom, ez egyedi -, hogy aki akarta, elvégezhette egy év alatt is az iskolát. Ehhez természetesen még nagyobb akarat és még több kitartás kellett.

A tanárok jól felkészültek, pozitív hozzáállásúak. Bármikor készségesen segítettek. Meg kell említenem az irodában dolgozók türelmes, segítőkész munkáját is. Van egy negatív oldala is az iskolának: sajnos nagyon messze van Derecskétől, ahonnan én oda jártam, de minden nem lehet tökéletes!"

Fritz Kálmán, volt diák

„Bár a szakmunkás iskolai tanulmányaim befejezése után hosszú idő maradt ki, de eldöntöttem, hogy tanulmányaimat tovább folytatom, és érettségi bizonyítványt szeretnék szerezni.

Felnőtt fejjel, más iskolákban szerzett kudarcok után az interneten böngészve rátaláltam a baktalórántházi Alexandra Általános Iskola és Gimnáziumra. Beiratkozásomkor az igazgató úr szívélyesen fogadott, már az első beszélgetésünk alatt megerősített, hogy jól választottam. Az iskolában családias légkörben eltöltött évek alatt bebizonyosodott, hogy tanáraimtól magas szintű tudást szereztem.

Az iskolai tantervben rugalmasan haladhattam előre, hiszen a tanterv lehetővé teszi a felnőtt tanulók munka melletti iskolába járását. Az iskola által biztosított értékes jegyzeteimet megőriztem, és a mindennapokban is hasznosan forgatom.

Minden leendő diáknak szívből ajánlom az Alexandra Általános Iskola és Gimnáziumot!”

 

Nagy László (Nyíregyháza, 2013. június)

 

„2012. május-júniusában érettségiztem a gimnáziumban.

Nagy előnye az oktatási rendszerüknek, hogy engedélyezi az egyéni felkészülést, lehetőség van egyéni konzultációra a tanórák mellett, a tantárgyi vizsgák egyénileg is letehetőek.

A szaktanárok minden segítséget megadnak, rutinosak, jól képzettek és tudásuk maximumát nyújtják az órák és felkészítések során.

Az iskola által biztosított jegyzetek lényegre törőek, jól értelmezhetőek, és könnyen elsajátíthatóak.

Minden érettségizni vágyónak javaslom, hogy vágjon bele. Az első vizsga a nehéz, utána már egyre rutinosabban megy. Vegye mindenki komolyan ezt az iskolát, készüljön maximálisan a vizsgákra, tisztelje a tanárokat. Bátran forduljon hozzájuk bizalommal, és bízzon bennük, mert ritkán találkozni ilyen lojális nevelőkkel, mint ők.

Én hálás vagyok az iskola valamennyi dolgozójának azért, hogy segítségükkel le tudtam érettségizni.

Hajrá, leendő diákok! (Részvétem, tanárok!)

Rázsiné Boros Erika (Ostoros, 48 éves)

 

BelépésKi olvas minket

Oldalainkat 63 vendég böngészi

Keresés
Támogatja a Joomla!. Designed by: Grounded Professional Theme  Valid XHTML and CSS.